La data de 30 septembrie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței dl Anatolie CHETRARU a abordat subiectul despre modul de organizare și petrecere a evenimentelor din săptămîna curentă: ceremonia de înmânare a titlului ”Cetățean de Onoare al raionului Hîncești” dlui Johannes Joop KUIPERS din Olanda.
Dna Vera PATRAȘCU, vicepreședintele raionului, a informat despre petrecerea ședințelor Comisiei Copilului aflat în dificultate și Comisia Consiliului Raional pentru Drepturile Copilului. Apoi a vorbit despre momentele organizării evenimentului cu privire la Ziua Internațională a Persoanelor în Etate, pregătiri către Ziua profesională a lucrătorilor din învățământ, încheierea Festivalului Lunar al Cărții și primirea delegației din Olanda.
În acest context, dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a reiterat despre procesul de alimentare a elevilor și problemele cu care se confruntă sistemul.
Dna Maria RAȘCU, șef Secția CGD, a informat despre mersul lucrărilor de reparații la obiectele de menire socială din raion și măsurile întreprinse întru lichidarea neconformităților.
Dna Maria Rașcu – șef Secția CGD, dl Sergiu Pascal – jurist în aparatul președintelui, dna Elena Moraru – arhitect-șef, au primit indicația de a întreprinde măsuri de rigoare pentru rezolvarea problemelor cu locuințele sociale și informarea Unității de Implementare despre acțiunile întreprinse.
În ședință s-au pus în discuție și alte chestiuni și evenimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here