Consiliul raional Hîncești  a fost gazda  seminarului de instruire privind sistemul de achiziții publice în Republica Moldova organizat la data de 22 august de către Agenția Achiziții Publice.

Circa  specialiști implicați în procesul de achiziții publice din raion (primării, instituții de învățământ și medicale)  au beneficiat  de această instruire.

După prezentarea materialului (bine structurat), formatorii seminarului – specialiști din cadrul Agenției Achiziții Publice au răspuns la numeroasele întrebări ale specialiștilor prezenți la seminar.

Dl Lupașcu Simion, specialist principal în achiziții  a menționat utilitatea seminarului, deoarece cadrul legal al sistemului de achiziții publice a fost recent adus mai aproape de Uniunea Europeană prin adoptarea unei noi legi privind achizițiile publice și cunoașterea lor este necesară.

Seminarul a contribuit la  sporirea competenților specialiștilor implicați în procesul de achiziții publice, fapt care va  asigura implementarea  corespunzătoare a prevederilor legale în practică.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here