La data de 24 iunie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și secții a Consiliului Raional. Dumnealui a informat despre consecințele ploii torențiale din data de 22-23 iunie în s. Crasnoarmeiscoe. Un grup de lucru, alcătuit din specialiști ai Consiliului Raional, va analiza situația la fața locului și va elabora un Act de constatare a pierderilor pe sectorul agricol, sectorul drumuri și sectorul individual.

Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a anunțat despre finalizarea examenelor la treapta liceală.
Pentru buna desfășurare a odihnei de vară a copiilor deja 100 copii au plecat la tabăra de odihnă din Slobozia Dușca. Activitatea taberei din s. Bobeica începe la data de 25 iunie. La moment Tabere cu sejur de zi activează în 5 instituții.
În toate instituțiile de învățământ din raion se desfășoară lucrări de reparații și construcții, merge activ procesul de pregătire către debutul anului academic.

Dna Maria RAȘCU, șef Secția CGD, a anunțat despre măsurile întreprinse în lichidarea consecințelor calamităților naturale și a informat despre mersul lucrărilor și dotarea cu mobilier a Centrului de Excelență, finanțat de parteneri din România. La moment au loc licitațiile de selectare a antreprenorilor, care se vor ocupa de restabilirea unor edificii publice.

În ședință s-au pus în discuție și alte evenimentele importante, care au avut loc săptămâna trecută și s-a discutat despre evenimentele, care vor avea loc săptămâna dată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here