În perioada 28 – 30 iunie, producătorii din raionul Hîncești, Tronciu Nicolae și Catana Ion, au participat la tradiționala Expoziție „Republica Moldova Prezintă”, desfășurată la Brașov, România.

Ajunsă la cea de-a IV-a ediție, acest eveniment a reunit peste 40 de antreprenori din diverse sectoare ale economiei,  oferindu-le astfel o platformă excelentă pentru promovarea produselor locale și pentru stabilirea de noi parteneriate comerciale.

Ca de fiecare dată, Consiliul Raional Hîncești susține prezența producătorilor locali la astfel de evenimente și consideră că acestea reprezintă, în primul rând, o oportunitate de promovare a imaginii raionului și totodată permit antreprenorilor să își expună produsele de calitate în fața unui public larg, stabilind conexiuni valoroase cu alți parteneri.

Pe parcursul acestor 3 zile, expoziția a inclus prezentări de produse, degustări și întâlniri de afaceri, toate menite să sprijine dezvoltarea economică și colaborarea între companiile prezente la eveniment. De asemenea, în centrul evenimentului a fost un program cultural-artistic, cu concerte sub genericul „Hai să dam mână cu mână”.

Putem afirma cu certitudine că Expoziția „Republica Moldova Prezintă” la Brașov continuă să fie un pilon important în strategia de promovare a produselor fabricate în Moldova și un exemplu de cooperare fructuoasă între Republica Moldova și România.

Menționăm că acest eveniment a fost organizat în parteneriat cu Primaria Brașov, Consiliul Județean Brașov, Camera de Comert si Industrie Brașov și Ambasada Republicii Moldova în România.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here