Cooperarea transfrontalieră este un element-cheie în implementarea proiectelor care îmbunătățesc nivelul de trai al cetățenilor din Europa și țările vecine.  Dacă ești pasionat de pictură, ești locuitor al raionului Hîncești, Republica Moldova, și vrei să ilustrezi beneficiile aduse comunităților prin proiectele transfrontaliere, te invităm să participi la activitatea creativă dedicată Zilei Cooperării Europene 2023, intitulat „O cooperare fructuoasă spre o Europă mai dezvoltată, sigură și competentă prin percepția artistică”.                                                                                           

Activitatea este deschisă tuturor locuitorilor din raionul Hîncești, motivați să împărtășească ideile creative și să traducă în limbaj artistic tematica concursului.     Lucrările elaborate de participanți, vor reflecta conceptul de Cooperare Transfrontaliră dar și rezultatele  obțunite de către Consiliul Raional Hîncești în urma colaborării cu partenerii din Uniunea Europeană.

Atenție!

Picturile, Numele, Prenumele și datele de contact al participanților se vor depune în incinta Consiliului Raional Hîncești, etajul 3, biroul nr. 310. De asemenea, acestea pot fi trimise pe adresa de e-mail: economie@hincesti.md până la data de 24.09.2023, iarulterior cele mai reușite lucrări vor fi premiate și expuse în incinta Consiliului Raional Hîncești.

Pentru detalii, contactați: Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră,                    tel: +373 269 2 29 94; + 373 269 2 29 93, e-mail: economie@hincesti.md .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here