A N U N Ț

Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) informează că unul din Programele de stat pentru susținerea dezvoltării sectorului ÎMM implementate de ODIMM este Programul de ecologizare a întreprinderilor mici și mijlocii, aprobat prin HGRM nr. 592/2019. Scopul acestui program este promovarea, susținerea și dezvoltarea capacităților ÎMM pentru a adopta practici de ecologizare a proceselor de producere și prestare a serviciilor, care ar reduce impactul activității economice asupra mediului ambiant.

 

Pentru a beneficia de suportul financiar de valoare mică de până la 200 mii lei din cadrul Programului menționat, ÎMM-urile urmează să se înregistreze până la 8 noiembrie 2021 pe link-ul: https://survey.odimm.md/eco/?surveyId=144  .

 

În cadrul finanțării acțiunilor de ecologizare a ÎMM-urilor de valoare mică vor fi oferite granturi pentru implementarea planurilor de acțiuni de ecologizare privind utilizarea eficientă a resurselor; aplicarea modelelor de producție și consum durabile; introducerea eco-inovațiilor în procesele tehnologice; prevenirea poluării, reducerea și gestionarea deșeurilor și resurselor de apă, etc.

 

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să apelați la adresa electronică ecoimm@odimm.md , sau la nr. de telefon: 060475456.

Sursa:ODIMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here