Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU) a desemnat, în 1999, data de 12 august în vederea marcării Zilei internaţionale a tineretului, promovată drept o sărbătoare anuală a tinerilor, femei şi bărbaţi.
Aceasta este marcat anual cu scopul de a creşte gradul de conştientizare cu privire la provocările şi problemele cu care se confruntă tinerii din întreaga lume.
Stimaţi tineri ai raionului, Consiliul raional Hînceşti are trasat unul dintre cele mai esenţiale Obiective – investiția în tineri ce, sigur, poate aduce schimbări majore și contribui la bunăstarea întregii societăți.
În acest context, Consiliul raional Hînceşti susţine şi felicită toţi tinerii ambiţioşi, puternici, frumoşi ce constituiţi viitorul poporului nostru.
Țara noastră poate deveni una prosperă, în care să avem un trai mai bun, iar pentru aceasta trebuie să ne implicăm cu toții, inclusiv, voi, cei cu idei inovatoare şi inedite în realizarea Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă și continuă.
Pe măsură ce lumea va încerca să se reconstruiască după pandemie, noi, ca autoritate publică de nivelull II ne vom asigura că tinerii noștrii au acces prioritar la educație, instrumentele și serviciile de care au nevoie pentru a-și putea realiza potențialul deplin și a contribui în societate.
Tinereţea este fericită pentru ca are capacitatea de a vedea frumuseţea. Oricine îşi păstreaza abilitatea de a zări frumuseţea nu îmbatrâneşte niciodată.
Trăiască tinerii raionului Hînceşi, ai întregii Moldove şi din lume !

Cu profund respect și admirație,
Președintele raionului Hîncești
Iurie LEVINSCHI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here