„Târg la Palat – „Produs de Hîncești”
III-ediție
17 iulie, orele 11.00-16.00
Complexul Istorico –Arhitectural Manuc Bey

Vă invităm să vizitați Târgul brand-ului „Produs de Hîncești”.
Aici o să găsiți produse autohtone de calitate, direct de la micii producători din tot ținutul Hîncești, și nu numai, pentru tine și cei dragi: cașcaval, fructe și semințe confiate, miere de albine și produse apicole, articole de marochinărie, vin gustos, batoane de semințe și cereale, obiecte din ceramică, bijuterii hand-made, pungi eco, articole vestimentare și accesorii croșetate, expoziții ale meșterilor populari emeriți și celor în devenire prezenți cu produse deosebite!!!

De asemenea, vizitatorii vor putea savura în aer liber un program artistic al tinerilor talente din raionul Hîncești, invitați speciali fiind:
Ansamblurile folclorice „Lăpușnița„ și „Ciobănașii”!

Vino la „Târgul la Palat – Produs de Hîncești” să descoperi produsele din partea loculului și vei avea ocazia perfectă să achiziționezi cele mai calitative, proaspete și deosebite mărfuri.

Intrarea este gratuită!
Sperăm că „Târgul la Palat – Produs de Hîncești” va deveni o tradiție frumoasă, organizarea acestuia bucurându-se de sprijinul Direcției Economie și Cooperare Transfrontalieră, Consiliul Raional Hîncești, precum și de contribuția partenerilor evenimentului: IP „Conacul Manuc Bey”, Camera de Comerț și Industrie al RM, filiala Hîncești.

Pentru informații ne puteți contacta la:
Tel.: 26922994/ 269 22188,
e-mail: economie@hincesti.md
Adresa locației: Conacul Manuc Bey, str. Mitropolit Varlam 51, Hînceşti
Date de contact: 026923607, 0608 77 522, e-mail: manucbey1@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

!!! Conform normelor legale în vigoare, accesul în incinta complexului va fi condiționat de purtarea măștilor de protecție și respectarea distanțării sociale, cu asigurarea dozatoarelor cu soluții pentru dezinfectarea mâinilor.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here