La data de 15.04.2021 în incinta Consiliului raional Hîncești, Sala Mare ,,Constantin Stere” a avut loc Şedinţa Grupului de lucru privind problemele veteranilor de război din raionul Hînceşti în premieră la solicitarea domnului Iurie LEVINSCHI care a fost constituit prin dispoziția Președintelui raionului cu nr. 37-d din 22.03.2021, fiind format din consilieri raionali, angajaţi ai administraţiei publice locale, instituții/servicii cu responsabilități în domeniul protecției sociale și de drept a veteranilor de război și relații cu veteranii.

La ședință au participat Dl Iurie LEVINSCHI, Preşedintele raionului şi Dna Lilia TĂNASE, vicepreşedintele raionului, care este şi preşedintele grupului. În cadrul ședinței a fost aprobat planul de acţiuni ,,Memorie.Onoare.Respect” pentru consolidarea încrederii şi îmbunătăţirea protecţiei sociale şi de drept a veteranilor de război pentru perioada 2021-2023.

De asemenea, reprezentanții Veteranilor de război au fost informați despre acțiunile întreprinse în ultima perioadă de către structurile responsabile din cadrul Consiliului raional Hîncești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here