Miercuri, 28.10.2020, începând cu ora 10.00, în Sala mare „Constantin Stere” din incinta Consiliului Raional Hîncești, a avut loc ședința de lucru cu cele 8 primării-partenere în cadrul proiectului „Construcția sistemelor de aprovizionare cu apă și sanitație a localităților din lunca râului Prut, raionul Hîncești, Etapa I” axată pe acțiunile ulterioare necesare pentru pregătirea și depunerea propunerii de proiect respective la următoarea etapă (cea de a II-a) a Concursului de proiecte demarat în urma Apelului competitiv pentru finanțare din Fondul Național de Dezvoltare Regională. Ședința a fost condusă de dl. Iurie LEVINSCHI, Președintele raionului Hîncești, cu informații și intervenții pe subiecte relevante venind dna Elena NICHIFOR, șef DECT, dna Maria RAȘCU, șef Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, dna Elena MORARU, arhitect-șef al raionului Hîncești.
În cadrul acestui proiect, Consiliul Raional Hîncești posedă calitatea de Aplicant, iar primăriile Bujor, Cățeleni, Cotul-Morii, Ivanovca, Mirești, Nemțeni, Leușeni, Obileni îi sunt Parteneri, suma totală a proiectului fiind stabilită la peste 55 milioane lei.
Reiterăm că proiectul se încadrează în cerințele și criteriile Programului 3: INFRASTRUCTURA REGIONALĂ, Domeniul de intervenție 3.1.: Aprovizionarea cu Apă și Sanitație, eligibile și active în prezentul Apel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here