Ai vârsta cuprinsă între 14 și 24 de ani? Ai idei despre cum poți face lumea în jurul tău mai bună, mai ales în contextul actual al pandemiei Covid-19? Vrei să devii antreprenor și să poți să ajuți alți oameni? UPSHIFT Moldova te susține și îți oferă pregătirea necesară. Mai mult decât atât, poți obține finanțare pentru ideea ta și suport pentru ca să pui în practică ideile tale.
În perioada 5 – 28 iunie, te invităm să te înregistrezi pentru a participa la programul UPSHIFT Moldova 2020, ediția online. Completează formularul de înregistrare și recomandă și altor prieteni să facă același lucru. Programul conține o serie de ateliere de lucru și sesiuni despre cum transformi o problemă din societate în idee de afacere, cum aduci un impact pozitiv în comunitatea ta dezvoltând un produs.
Sesiunile programului se vor desfășura în regim online începând cu 4 iulie, iar la finalul sesiunilor, tu și echipa ta veți prezenta produsul dezvoltat și veți avea șansa să obțineți finanțare pentru implementare.
UPSHIFT Moldova este un program de inovare socială care oferă educație antreprenorială adolescenților din Republica Moldova și susținere pentru implementarea afacerilor sociale ale tinerilor.
UPSHIFT Moldova este un program implementat de către TEKEDU cu susținerea UNICEF Moldova.
Pentru mai multe detalii vă rugăm să contactați Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, persoana responsabilă Botnaru Zinaida la numărul de telefon 0269 22188 sau adresa electronica economie@hincesti.md

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here