În acest weekend IP Centrul Raional de Cultură Conacul Manuc Bey a fost gazda unui eveniment de promovare a produselor autohtone precum și valorificarea potențialului turistic al Complexului Manuc Bey – „Târg la Palat – Produs de Hîncești”!
Vizitatorii evenimentului au avut ocazia să descopere micii producători din raionul Hîncești care și-au prezentat produsele alese și deosebite: vinuri și cașcavaluri, prune uscate, struguri de masa, produse de panificație, batoane muesli cu cereale, fructe și semințe, dibăcia meșterilor hand-made, obiecte din ceramică, pungi eco, felicitări, bijuterii hand-made, decorațiuni de Craciun și alte produse minunate.
De asemenea, oaspeții au admirat talentele Centrului de Creație din or. Hîncești, care au venit la acest eveniment cu o expoziție de pictură ce a atras privirile celor prezenți.
Evenimentul a fost organizat de către Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, Consiliul Raional Hîncești, împreună cu partenerii evenimentului: IP„Conacul Manuc Bey, Școala Profesională Hîncești, Camera de Comerț și Industrie, filiala Hîncești Centrul de Creație din or. Hîncești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here