În acest weekend IP Centrul Raional de Cultură Conacul Manuc Bey a fost gazda unui eveniment de promovare a produselor autohtone precum și valorificarea potențialului turistic al Complexului Manuc Bey – „Târg la Palat – Produs de Hîncești”!
Vizitatorii evenimentului au avut ocazia să descopere micii producători din raionul Hîncești care și-au prezentat produsele alese și deosebite: vinuri și cașcavaluri, prune uscate, struguri de masa, produse de panificație, batoane muesli cu cereale, fructe și semințe, dibăcia meșterilor hand-made, obiecte din ceramică, pungi eco, felicitări, bijuterii hand-made, decorațiuni de Craciun și alte produse minunate.
De asemenea, oaspeții au admirat talentele Centrului de Creație din or. Hîncești, care au venit la acest eveniment cu o expoziție de pictură ce a atras privirile celor prezenți.
Evenimentul a fost organizat de către Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, Consiliul Raional Hîncești, împreună cu partenerii evenimentului: IP„Conacul Manuc Bey, Școala Profesională Hîncești, Camera de Comerț și Industrie, filiala Hîncești Centrul de Creație din or. Hîncești.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here