Astăzi, 05 decembrie, curent, Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră a întrunit agenții economici participanți în cadrul proiectului „Produs de Hîncești”, care apropo, și-a mărit numărul de participanți, pentru a discuta oportunitățile de participare la tîrguri și expoziții în perioada ce urmează.
Toți paticipanții au fost salutați de către dl Alexandru Botnari, vicepreședintele raionului Hîncești care a încurajat agenții economici să participe activ la toate evenimentele posibile în vederea promovării produselor sale, dar și a raionului Hîncești. La eveniment au participat și partenerii brand-ului Produs de Hîncești, dna Tatiana Cojocaru, director Camera de Camera de Comerț și Industrie filiala Hîncești, dna Ludmila Petrușanu, director Școala Profesională din Hîncești, dna Nadejda Arabov, director Centrul de Creație Hîncești.
Dna Elena Nichifor, șef, Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră a mulțumit participanților la întrunire pentru receptivitate și a comunicat despre inițierea unei noi activități „Târg la Palat – Produs de Hîncești”. La fel, au fost discutate momentele organizatorice privind participarea la expoziția Fabricat în Moldova în 29 ianuarie – 02 februarie 2020, cît și alte evenimente care vor fi organizate pe parcursul anului 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here