Proiectul USAID Agricultură Performantă în Moldova (APM) lansează un apel pentru finanțare prin granturi pentru desfășurarea activităților inovatoare în vederea implementării parteneriatelor pentru dezvoltarea forței de muncă în sectorul agricol de înaltă valoare.. Finanțarea poate fi solicitată de instituțiile de învățământ, asociațiile industriale, ONG-urilor și sectorului privat.
Bugetul total pentru acest apel de granturi este de 700,000.00 MDL, iar suma acordată pentru fiecare grant va varia între 150,000.00-350,000.00 MDL, dar va depinde de activitățile de grant propuse și negocierea finală.
Activitățile proiectului urmează să contribuie la angajarea și menținerea mai multor tineri în sectorul agricol de înaltă valoare (mere, fructe sâmburoase, struguri de masă, pomușoare, miere, legume de câmp pentru prelucrare) și să îmbunătățească practicile educaționale în baza nevoilor sectorului privat..
Data limită de depunere a proiectelor este 23 decembrie 2019
Pentru mai multe informatii contactati Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 026922188, e-mail: economie@hincesti.md
Pentru detalii și pachetul complet al aplicației accesați Google Drive https://drive.google.com/open?id=179TQt5QqSgaioOsBBa5OX2ZHsaw7_CuC

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here