De data aceasta ”Republica Moldova Prezintă” – Baia Mare, ediția I – a, a cucerit consumatorii din județul Maramureș, România, un ținut plin de tradiții și oameni frumoși. Astfel, evenimentul s-a desfășurat în Sala Sporturilor ”Lascăr Pană”, Baia Mare, alături de producătorii din toată țara, Produs de Hîncești s-a evidențiat și de data aceasta prin prezentarea produselor alese și deosebite. Vizitatorii maramureșeni au avut ocazia să descopere raionul Hîncești prin degustare de vinuri și cașcavaluri, struguri de masa, batoane muesli cu cereale și fructe, semințe de floarea soarelui, dibăcia meșterilor hand-made, plantelor etero-oleaginoase, a uleiurilor eterice, precum și prin prezentarea unuia din cele mai impunătoare obiective turistice din raion – Complexul Istorico-arhitectural Conacul Manuc Bey.
Expoziția a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului, Camera de Comerț și Industrie Maramureș cu suportul Consiliului Județean Maramureș, a reunit agenți economici autohtoni din domeniul agro-alimentar, textil, vinificatori, gospodării țărănești, meşteşugari, etc.
Potrivit vicepreședintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova Mihai Bîlba, expoziția a fost una de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la edițiile anterioare desfășurate la Iași, Ploiești și Brașov.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here