Consiliul Raional Hîncești Vă aduce la cunoștință că în perioada 20 – 22 septembrie 2019 se va desfășura cea de a III-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ”, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Evenimentul va avea loc în fața Palatului Culturii din oraşul Iași , România.
Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei Republicii Moldova.
Și anul acesta agenții economici din raionul Hîncești vor participa sub marca proiectului ”Produs de Hîncești”.
Cu aceasta iniţiativă, propunem continuarea plasării produselor moldovenești pe piața României și amplificării relațiilor comercial-economice cu statul vecin.
Evenimentul se așteaptă a fi unul de amploare, ca urmare a succeselor înregistrate la edițiile anterioare desfășurate în România și anume la Iași, Ploiești și Brașov.

Pentru mai multe informații contactați Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 0269 22188, 0269 22994 sau Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie a RM, tel:(022) 210725, 238410,211442, e-mail: carolina.chiper@chamber.md; tatiana.ranga@chamber.md.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here