Stimați agenți economici din raionul Hîncești

Consiliul raional Hîncești Vă invită să participați la programul internaţional Misiunea Cumpărătorului VIP, în cadrul expoziției „BUILD EXPO GREECE organizat de către Camera de Comerț și Industrie,”, care va avea loc la Atena (Grecia) în perioada 17-19 octombrie 2019.

 Programul evenimentului include:
– vizitarea expoziției, unde circa 200 reprezentanți a companiilor de construcții grecești, dar și internaționale, vor expune materiale de construcție din următoarele grupuri: (materiale de construcție, materiale izolante, materiale hidroizolante, mobilă pentru baie, podele și tavane suspendate, rame pentru uși și geamuri, sisteme de construcții din aluminiu, lemn, plastic, balustrade, feroniere, vopsele, utilaje și echipamente pentru construcții, ascensoare, agenții de arhitectura, software, etc.).
– participarea la intrevederi de afaceri în formatul B2B.

Organizatorii acoperă următoarele cheltuieli: cazare 2 nopți în hotel de 5* (mic dejun inclus), transport intern, vizita expoziției, participarea la programul de afaceri și întrevederi B2B. Participantul achita biletul avia tur-retur Chișinău-Atena-Chișindu și taxa de participare. Membrii CCI – 2000 MDL, non-membrii CCI 2500 MDL.
Cererile de participare la Misiunea Cumpărătorului în Grecia, vor fi acceptate pînă la data de 10 septembrie 2019 inclusiv. Formularele de participare pot fi expediate prin e-mail: inga.leontean@chamber.md. Pentru mai multe informații, contactați Direcția Relații Internaționale a Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova. Persoana de contact: Inga Leontean – tel. 022 222626, https://chamber.md/.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here