Anunț!

Stimați reprezentanți ai Întreprinderilor Mici și Mijlocii, persoane interesate, Consiliul raional Hîncești vă anunță că Camera de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova vă invită să participați la ediția a 3-a a Forumului de Afaceri Trilateral Republica Moldova – România – Ucraina, care va avea loc în data de 30 mai 2019, în mun. Chișinău și va fi o componentă cheie al Forumului Internațional Investițional al municipiului Chișinău.

Forumul trilateral este organizat de CCI a RM, cu suportul Primăriei municipiului Chișinău şi proiectului Business-INN Moldova (EEN). Acesta este cel mai important forum transfrontalier din țară, care are drept scop promovarea imaginii țării pe arena internațională, precum și a economiei autohtone drept o locație prietenoasă pentru dezvoltarea afacerilor și atragerea investițiilor; prezentarea oportunităților de dezvoltare a relațiilor de parteneriat între cele 3 state.

Din componenţa delegaţiilor române și ucrainești vor face parte reprezentanţii companiilor din: industria mobilei și a lemnului, domeniul agro-industrial, transport și logistică; consultanță în afaceri, etc. În cadrul reuniunii de afaceri vor fi organizate întrevederi bilaterale, unde veţi avea posibilitatea să stabiliţi relaţii de afaceri şi parteneriat cu agenţii economici din România și Ucraina.

Evenimentul menţionat se va desfăşura la data de 30 mai 2019, în incinta Centrului de Convenții al hotelului Radisson Blu Leogrand (mun. Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, nr. 77). Înregistrarea participanților cu începere de la ora 11.30 pînă la 12.00.

În cazul interesului de participare la Forumul de Afaceri Trilateral Republica Moldova-Ucraina-România, vă rugăm să transmiteţi în adresa Camerei de Comerţ şi Industrie a Republicii Moldova formularul de participare completat până la data de 29 mai 2019.

Pentru orice informaţii suplimentare, vă puteţi adresa la: Direcţia Relaţii Internaţionale, Tel./fax: 022 222626, e-mail: inga.leontean@chamber.md, persoană responsabilă: Leontean Inga.
Participarea este gratuită.

Agenda Forum trilateral (ro)

Formular de înregistrare forum ro-ua

Lista participanților Ucraina + România

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here