La data de 27 mai 2019, dl  Anatolie CHETRARU, Președintele  raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și secții a Consiliului Raional.

În ședință s-au pus în discuție evenimentele importante, care vor avea loc săptămâna curentă: pregătiri către ședința  CR; petrecerea sărbătorii Ziua Internațională Copilului – 1 iunie; participarea persoanelor publice la careul solemn ”Ultimul Sunet” – 31 mai 2019 și continuarea perfectării actelor necesare legalizării înregistrării patrimoniului public, aflat în gestiunea Consiliului Raional Hîncești.

De asemenea s-a anunțat despre finisarea concursului Bilunarul  ecologic, organizat și monitorizat de Direcția Agricultură și Alimentație. Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a anunțat despre începerea sezonului estival cu deschiderea Taberelor cu sejur în unele instituții  de învățământ din raion. În continuare s-a făcut analiza mersului lucrărilor de construcții la unele  obiecte de menire socială. S-a discutat și despre necesitatea efectuării de urgență a reparațiilor capitale și curente la unele edificii medicale.  S-a accentuat asupra verificării calității lucrărilor de construcție și reparație a obiectelor în lucru.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here