La data de 02 mai 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hînceşti, a convocat ședința operativă cu șefii de direcții și secții ale Consiliului Raional, șefii serviciilor descentralizate din raion. La ședință a participat și primarul interimar al mun. Hînceşti dl Ion CIUBUC.

Una dintre chestiunile puse în discuție a fost Pregătirea și desfășurarea activităților în contextul marcării  Victoriei Coaliției Națiunilor Unite în cel de-al Doilea Război Mondial la 9 mai 1945, Comemorării eroilor căzuți pentru independența Patriei, dar și a  Zilei Europei.  Primarul interimar a mun. Hînceşti, dl Ion CIUBUC, a adus la cunoștință Planul activităților  care vor fi organizate.  Dl Anatolie CHETRARU a menționat  necesitatea informării cetățenilor despre aceste evenimente și participarea la ele.

În continuare s-a informat despre starea de lucruri, dar mai ales despre  problemele  existente pe segmentul  planificarea,  efectuarea și calitatea lucrărilor de construcție și reparație a obiectelor din raionul Hîncești, accentul punându-se pe valorificarea în termen și judicioasă a banilor, responsabilitatea tuturor celor implicați în proces.

Tot în ședința dată au fost date indicații funcționarilor din Aparatul Președintelui de a continua lucrul în vederea înregistrării patrimoniului care aparține Consiliului raional Hînceşti.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here