Anunț!

Consiliul raional Hîncești Vă invită să vizitați ediția XVIII a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura în perioada  30 ianuarie – 03 februarie 2019, pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău la care va participa și „Produs de Hîncești” cu suportul Consiliului raional Hîncești.
Expoziția va găzdui agenți economici din diferite domenii de activitate și regiuni ale țării, precum și comunitatea de afaceri de peste hotare.
Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Consiliul raional Hîncești Vă invită să vizitați ediția XVIII a Expoziției naționale “FABRICAT ÎN MOLDOVA”, care se va desfășura De asemenea, vor fi expuse produse calitative autohtone, la prețuri accesibile.
Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.
Pe parcursul anilor “FABRICAT ÎN MOLDOVA” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorului autohton și de promovare a imaginii Republicii Moldova.”

Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră
Consiliul raional Hîncești
tel.: 0269 22994, 22188
e-mail: economie@hincești.md
Mai multe detalii găsiți la: https://chamber.md/a-fost-dat-startul-inscrierii-la-expozitia-nationala-fabricat-in-modova-2019/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here