Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova are plăcerea de a Vă informa că la data de 20 noiembrie 2018, în incinta Palatului Națiunilor Unite cu sediul la Geneva va avea loc Tîrgul anual internațional BAZAR 2018 – un eveniment la care sunt expuse produse alimentare, textile, de meșteșugărit și alte produse naționale reprezentative.

Evenimentul atrage un număr considerabil de vizitatori din comunitatea internațională, oficiali din majoritatea țărilor membre ale ONU, constituind un bun prilej de promovare a imagini țării noastre, a producătorilor autohtoni și a produselor de calitate fabricate pe teritoriul Republicii Moldova.

În acest context, dacă acest eveniment prezintă interes pentru dvs. și doriți ca produsele și/sau materiale informative aferente companiei dvs. să se regăsească la standul de țară al Republicii Moldova, vă puteți apropia la sediul CCI a RM pentru a le transmite. Reprezentanța Permanentă a RM pe lângă oficiul ONU din Geneva își asumă transportarea produselor și materialelor informative.

Termen limita de transmitere a produselor si materialelor – Vineri, 9 Noiembrie 2018, ora. 16.00.
Adresa: Chișinău, bd. Ștefan cel Mare 151, et.2 bir. 9

Pentru detalii vă puteţi adresa Direcţiei Economie şi Cooperare Transfrontalieră, Consiliul raional Hînceşti la tel. 0269 22994, 0269 22188.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here