Consiliul raional Hînceşti Vă invită să participaţi la a 17-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018, în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018.

Evenimentul urmărește să reunească reprezentanți ai administrației publice, ai comunității de afaceri și ai organizațiilor obștești pentru a sprijini fabricarea produselor locale, a le pune în evidență competitivitatea și a spori cererea acestora.

Pe parcursul anilor, „Fabricat în Moldova” a devenit o platformă de creare a condițiilor favorabile pentru susținerea producătorilor autohtoni și de promovare a imaginii Republicii Moldova.

Ca și în edițiile anterioare, expoziția va găzdui un program de afaceri amplu, în cadrul căruia se vor aborda subiecte de actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. Se vor organiza diverse concursuri, mese rotunde, prezentări de companii și de produse, seminare, precum și conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial-economice.

Pentru informații suplimentare vă rugăm să contactaţi electronic sau telephonic Direcţia Economie şi Cooperare Transfrontalieră, e-mail- economie@hincesti.md, telefon – 0269 22188, detalii găsiți și la adresa: http://chamber.md/cci-a-rm-a-dat-startul-pentru-inscrierea-la-expozitia-nationala-fabricat-in-moldova-2018

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here