La data de 02.06.2021, în Sala de şedinţe “Constantin Stere” a Consiliului raional Hînceşti, s-a desfăşurat întrunirea lunară a administraţiei raionului Hînceşti cu primarii unităţilor administrativ-teritoriale și reprezentanții serviciilor desconcentrate și descentralizate din raion.
Preşedintele raionului Hînceşti, domnul Iurie LEVINSCHI a salutat prezenţa, a urat tuturor actorilor implicaţi o şedinţă cât mai lucrativă, a prezentat succint invitaţilor situaţia curentă din raionul Hînceşti în ceia ce priveste raspândirea virusului COVID-19 și continuarea procesului de imunizare a populației.
Dl Președinte a prezentat publicului Comisarul-șef al Inspectoratului de Poliție Hîncești, dl Vasile DOBOȘ, recent numit în funcție.
Dna Valentina TONU, şef, Direcţia Învăţământ a vorbit despre activitatea instituțiilor de învățământ general în perioada estivală a anului 2021 şi măsurile ce necesită a fi respectate în perioada de vacanţă.
Dl Ion SÎRBU, șef, Direcția Agricultură și Alimentație a relatat despre distribuirea motorinei, ajutor umanitar din partea României ce se va acorda, prin intermediul Agenției Rezerve Materiale de comun cu SA Tirex Petrol, unor agricultori din raion.
Cu privire la donarea de sânge şi importanţa acestei activităţi s-a referit dna Liliana BUZA, șef, Centrul de Transfuzie a Sângelui, IMSP Spitalul raional Hîncești.
Dna Tamara PASCARU, şef, Centrul Sănătate Publică Hînceşti a vorbit despre normele sanitare și calitatea apei potabile din raion.
În continuare, cu privire la valorificarea surselor financiare alocate prin Decizia Consiliului raional Autorităților Publice Locale de nivelul I a informat dna Maria RAŞCU, şef, Secţia Construcţii, Gospodării Comunale şi Drumuri.
La final, de asemenea, au fost prezentate spre informare și alte subiecte actuale, s-a dat răspuns la întrebările parvenite.
Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here