La data de 22 mai 2021, în cadrul Casei de cultură din s. Fundul Galbenei a avut loc Campionatul raional la Lupte libere organizat de către Consiliul raional Hînceşti, Primăria s.Fundul Galbenei şi Şcoala Sportivă de lupte libere din aceeaşi localitate, sportivii din localităţile raionului şi-au etalat maiestriea sportivă, aceştea şi-au reprezentat cu demnitate localităţile .
Cuvîntul de deschidere i-a fost oferit Preşedintelui raionului Hînceşti dl Iurie LEVINSCHII,dumnealui salutând echipele şi reprezentanţii acestora precum şi menţionând importanţa sportului pentru tineri dar şi pentru toate categoriile de vârstă. Deasemenea edilul a remarcat şi importanţa practicării sportului de performanţă .
În încheiere cu un cuvînt de mulţumire adresat conducerii raionului a ieşit dl Mihai SAVA, director -interimar al Şcolii Sportive de lupte libere şi dl antrenor Dumitru Sava .
Activitatea respectivă a avut drept scop dezvoltarea calităţilor motrice specifice luptelor, perfecţionarea maiestriei sportive, selectarea luptătorilor care vor participa la Campionatul Republicii Moldova la lupte libere .

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here