Şedinţa operativă din 24 mai s-a petrecut în Sala “Constantin Stere” şi a fost prezidată de către Preşedintele Raionului, dl Iurie LEVINSCHI. La şedinţă au participat vicepreşedinţii raionului, șefii de Direcții, Secţii și funcționari publici ai Aparatului Președintelui.
În primul rând s-a discutat despre activităţile stabilite în vederea monitorizării răspândirii infecţiei COVID -19 şi s-a relatat că continuă procesul de imunizare al populaţiei.
Săptămâna precedentă au avut loc mai multe vizite de lucru în teritoriu cu privire la monitoritarea unor lucrări de construcţii şi reparaţii a drumurilor din raionul Hînceşti, dotări cu utilaje, recepţia finală a lucrărilor de reparaţie a Sălii de Sporturi a Gimnaziului din satul Boghiceni ş.a.
Pentru săptămâna dată sunt planificate pregătirea mai multor activităţi dedicate Zilei “Ultimul Sunet” şi Zilei Internaţionale a Copilului care se sărbătoreşte, anual, la data de 01 iunie.
Vicepreşedinţii raionului, dna Lilia TĂNASE, dl Dumitru CORNEI, şefii de Direcţii, Secţii, funcţionarii publici, la fel, au prezentat activităţile de bază realizate săptămâna precentă şi cele ce sunt planificate a fi implementate săptămâna ce urmează.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here