În atenția mediului de afaceri din raionul Hîncești!

ODIMM lansează ediția a XI-a a Concursului Național „IMM – Model de Responsabilitate Social-Corporativă” (RSC). Agenții economici care pe parcursul anului 2019 au desfășurat activități RSC pot trimite dosarele în format electronic până pe data de 20 noiembrie 2020 pe adresa de email info@odimm.md. Accesează acum Formularul de aplicare și participă https://www.odimm.md/ro/presa/anunturi/4800-concurs-national-pentru-imm-uri

Participanții la Concurs pot aplica pentru următoarele nominalizări:
PREMIUL I. Protecția mediului înconjurător
PREMIUL II. Grija față de angajați
PREMIUL III. Grija față de piață
PREMIUL IV. Integrarea socială și sprijinul acordat comunității
PREMIUL MARE Pentru utilizarea unui model de afacere verde și responsabilă.

Pentru mai multe detalii, persoanele interesate pot contacta specialiștii ODIMM la adresa oxana.constantinova@odimm.md sau la numărul (022) 22-45-20; 069 503 106.

Responsabilitatea Socială Corporativă reprezintă un concept, care încurajează companiile să ia în considerare interesele societății prin asumarea responsabilității pentru impactul pe care-l au activitățile lor asupra comunității, clienților, angajaților, acționarilor și asupra mediului ambiant. Acest angajament trece dincolo de obligațiile statutare de a respecta legislația și se manifestă în acțiuni voluntare de îmbunătățire a calității vieții pentru angajați și familiile acestora, a comunității și a întregii societăți.

Sursa: ODIMM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here