În ziua de 10 septembrie 2020, cu începere de la ora 10.00, în Sala Ovală a Palatului Princiar din cadrul Complexului Istorico-Arhitectural „Manuc-Bey”, va avea loc festivitatea de Semnare on-line a Acordului de Cooperare dintre Raionul Hîncești și Județul Maramureș, România.
La eveniment sunt invitați conducerea raionului Hîncești, deputați în Parlamentul RM, reprezentanți ai Guvernului RM, ai Administrației Publice Locale de nivelul II, consilieri raionali, personalități notorii din raion, oaspeți, fiind respectată limitarea numerică a participanților, impusă de situația epidemiologică actuală din țară și regiune. De partea cealaltă, autoritățile Județului Maramureș vor asigura prezența oficialilor și condițiile tehnice, care să facă posibilă oficierea la distanță a acestui document important.
Activitatea sus-menționată se regăsește printre prioritățile Consiliului Raional Hîncești la capitolul cooperare interregională, transfrontalieră și internațională, căreia forul nostru deliberativ îi acordă constant o atenție deosebită.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here