La data de 13 ianuarie 2020, dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În cadrul ședinței, fiecare conducător a raportat despre procesul de activitate la ziua actuală, cât și activitățile planificate. La ședință s-au pus în discuție problemele actuale ce țin de domeniile finanțe, învățământ, sănătate, asistență socială, cultură, economie, construcții, agricultură și alimentație.
S-a hotărât organizarea și participarea la evenimentul cultural din 15 ianuarie – Comemorarea lui Mihai Eminescu la 170 ani de la naștere, consemnat prin depunere de flori. La eveniment vor participa angajații direcțiilor, secțiilor și aparatul președintelui.
Ulterior dl Dumitru CORNEI, vicepreşedintele raionului, a abordat subiectul monitorizării permanente a Pestei Porcine Africane, focarul căreia se află în com. Sărata Galbenă și a anunțat despre eventuala ridicare a restricțiilor sanitar-veterinare la Pesta Porcină Africană și monitorizarea în continuare a situației pe o perioadă de 60 zile.

Secţia Administraţie Publică, Probleme de Secretariat şi Protocol

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here