La data de 23 septembrie 2019, dl Anatolie CHETRARU, Președintele raionului Hîncești, a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții și funcționarii aparatului președintelui.
În debutul ședinței dl Anatolie CHETRARU a abordat subiectul despre începerea perioadei de degrevări din funcții a unor persoane responsabile din diferite domenii și desemnarea altor specialiști în funcțiile respective, motivul fiind Alegerile generale locale.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar IMSP CS Hîncești, a vorbit despre situația de conflict de la Spitalul Cărpineni și despre măsurile întreprinse întru diminuarea problemelor.
Dna Tamara CĂLUGĂRU, șef DASPF, a informat că săptămîna curentă va participa cu Hotă Informativă privind activitatea serviciilor sociale prestate în raionul Hîncești la Conferința Regională din or. Leova.
Dna Valentina TONU, șef Direcția Învățământ, a comunicat despre importanța transportării în siguranță a elevilor la instituțiile școlare, despre începerea alimentației copiilor în majoritarea instituțiilor și pregătirea către sărbătoarea profesională a cadrelor didactice.
Dl CORNEI Dumitru, vicepreședintele raionului, a informat despre monitorizarea lucrărilor agricole de recoltare a culturilor de floarea soarelui, porumbului și a strugurilor.
În ședință s-au pus în discuție și alte chestiuni și evenimente.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here