Brașov, Piața Sfatului, într-o atmosferă deosebită, agenții economici din raionul Hîncești, au expus și în acest an cele mai alese produse pentru cei prezenți la ediția a II-a alături de alte companii autohtone din republica Moldova care și-au prezentat produsele pentru consumatorii din țara vecină.

Vizitatorii au avut ocazia să descopere raionul nostru prin degustare de vinuri, batoane muesli cu cereale și fructe, chiurcela, semințe de floarea soarelui, dibăcia meșterilor de genți și bijuterii, de asemenea și prin prezentarea obiectivului turistic Conacul Manuc – Bey prezentat de către reprezentanții acestei instituții.
La ceremonia de deschidere a expoziției au participat George SCRIPCARU, Primarul județului Brașov, Adrian-Ioan VEȘTEA, Președintele Consiliului Județean Brașov, Costel MIHAI, Viceprimar de Brașov, și Silviu COSTEA, Președintele CCI Brașov care au apreciat evenimentul de amploare organizat de CCI a RM în cooperare cu CCI Brașov și Primăria județului Brașov.

Expoziția este organizată de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, Camera de Comerț și Industrie Brașov, Primăria județului Brașov în parteneriat cu Oficiul Național al Viei și Vinului.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here