În perioada 31 ianuarie- 4 februarie 2018 în cadrul Expoziției  naționale „Fabricat în Moldova”,  sub egida  Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, vor fi organizate un șir de evenimente.

Camera de Comerț și Industrie  a Republicii Moldova Vă invită să participați la Forumul oamenilor de afaceri  Moldova-Belarus, care va avea loc pe 31 ianuarie 2018, în incinta Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova ( mun. Chișinău, bd. Ștefan cel Mare, nr. 151 ), sala de conferințe, etajul 2.. Înregistrarea participanților – de la ora 14:30 pînă la 15:00         

Pentru detalii accesați: http://chamber.md/ru/

 

La data de 1 februarie se va desfășura Forumul de Afaceri în municipiul Cahul.     

Pentru detalii accesați: https://cahul-international-business-forum.b2match.io/

 

Agenția de Stat pentru Proprietatea Intelectuală a Republicii Moldova Vă invită la Atelierul de lucru cu genericul “Trei oportunități oferite de proprietatea intelectuală  pentru dezvoltarea antreprenorială ”, eveniment care se va desfășura  pe data de 2 februarie 2018, orele 1030-1300 , în sala de conferințe  a pavilionului central al C.I.E. “Moldexpo “ S.A.                                                                                                              

Pentru detalii: http://www.agepi.md/

 

Agenția pentru Inovare și Transfer Tehnologic Vă invită la data de 2 februarie 2018 la desfășurarea Atelierului de lucru cu genericul “Dezvoltarea inovațiilor în regiuni cu suportul autorităților publice locale”, Sala de conferință, etajul 2, CIE “Moldexpo”.                     

Pentru detalii accesați: http://aitt.md/ro/

Consiliul raional Hînceşti Vă invită pe toți să participaţi la a 17-a ediție a Expoziției naționale „Fabricat în Moldova” 2018, în perioada 31 ianuarie – 4 februarie 2018.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here