În contextul Politicilor Consiliului Raional Hîncești privind asigurarea transparenței procesului decizional, Președintele raionului Hîncești demarează procesul de consultări publice cu reprezentanții APL și a altor factori de decizie locali în prevenirea accidentelor casnice la copii cu vîrsta de 0-5 ani din localitățile Cărpineni, Mingir, Bozieni, Buțeni, Lăpușna.
Scopul consultărilor și a dialogurilor publice este de a îmbunătăți viitoarele proiecte de decizii, astfel ca documentele finale să reprezinte o viziune consolidată, de consens a autorităților administrației publice locale, organizațiilor neguvernamentale și a tuturor membrilor societății.
Cetățenii, asociațiile constituite în conformitate cu legislația Republicii Moldova, alte părți interesate în procesul de elaborare a proiectelor de acte normative pot consulta graficul desfășurării dialogurilor publice pe pagina web www.hincesti.md la informații publice începînd cu 01.08.2017.
Toate sugestiile și recomandările pentru desfășurarea dialogurilor publice sunt binevenite și pot fi prezentate persoanelor responsabile la adresa secretar@hincesti.md sau tel.0269/22048

GRAFICUL

Dialoguri publice cu reprezentanţii APL şi altor factori de decizie locali

în prevenirea accidentelor casnice la copii cu vârsta de 0-5 ani.

Nr.de ordine Localitatea Data
1 Cărpineni 25 iulie 2017
2 Mingir 26 iulie 2017
3 Bozieni 2 august 2017
4 Buţeni 3 august 2017
5 Lăpuşna 8 august 2017

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here