Stimați angajați din domeniul financiar!

Tradiţional, la 15 august se sărbătoreşte ziua lucrătorului din domeniul financiar, care a fost aprobată prin Decretul Preşedintelui Republicii Moldova nr.216 din 12 iulie 1999.
Cu acest prilej, adresez sincere felicitări tuturor celor care sunt implicaţi în dezvoltarea continuă a sistemului financiar. De-a lungul anilor s-au înregistrat mari succese în această sferă, reuşindu-se trecerea de la principiile economiei centralizate la principiile şi regulile economiei de piaţă. Acest lucru s-a datorat unei conlucrări eficiente, participare activă, spirit de iniţiativă şi experienţă din partea specialiştilor din domeniu. Graţie profesionalismului, sistemul financiar al Republicii Moldova a reuşit să se dezvolte rapid.
Profesionalismul și abnegația de care dați dovadă zi de zi, eforturile pe care le depuneți în munca enormă pentru bunăstarea țării și dăruirea cu care vă îndepliniți responsabilitățile trezesc un respect profund pentru fiecare dintre Dumneavoastră.
Vă dorim ca în continuare să aveți același spirit de inițiativă, aceiași capacitate de a soluționa dificultățile și aceiași satisfacție pentru munca pe care o îndepliniți.
Fiți mereu optimiști, curajoși și deschiși spre reforme astfel încât aspirațiile Dumneavoastră să se realizeze deplin, iar sistemul financiar din Republica Moldova să se dezvolte și să favorizeze prosperitate.
Fie ca în această zi de august fiecare dintre Dvs să aveţi parte doar de cele ce vă doriţi, iar aprecierile să nu mai contenească în a vă fi călăuză pe tot parcursul activităţii profesionale. Sănătatea, prosperarea, liniştea sufletească şi succesul să Vă însoţească mereu pentru a Vă da noi impulsuri spre o muncă calitativă şi eficientă.
Multe realizări frumoase pe plan profesional și personal!

Cu respect,
Președintele raionului Hîncești Iurie LEVINSCHI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here