După o pauză de 4 ani a fost reluată ediția III-a Expoziției ”Republica Moldova Prezintă” la Brașov, România. În cadrul expoziției din acest an au fost etalate cele mai alese produse de către companiile din Republica Moldova pentru consumatorii Brașoveni.

O echipă de agenți economici din raionul Hîncești, uniți prin brand-ul ”Produs de Hîncești”, dintre care: GȚ ”Catana Ion”, GȚ ”Tronciu Nicolae”, AO ”Dancu Tabita” și SRL ”Darurile Pământului”, și-au expus cu splendoare produsele crescute și preparate cu multă muncă și dăruire, bucurând consumatorii din regiune. Oaspeții au avut posibilitatea de a gusta din vin, cașcaval, cireșe, precum și de a testa produsele naturale din plante de gălbenele, invitându-i pe cei din urmă să descopere raionul Hîncești.

Brașovul fiind o regiune turistică și economică destul de dezvoltată, evenimentul sa dovedit a fi unul de bun augur, marcând antreprenorii brand-ului ”Produse de Hîncești” prin stabilirea de noi contacte de afaceri în scopul cooperării ulterioare, inclusiv și schimb de experiență cu colegi din diverse domenii de activitate.

Participanții brand-ului ”Produs de Hîncești” au fost foarte deschiși spre a participa și la alte expoziții internaționale,  precum și în alte regiuni ale României, chiar și în alte țări ca: Bulgaria, Polonia sau Statele Unite ale Americii.

Expoziția  a fost organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova în parteneriat cu Organizația pentru Dezvoltarea Antreprenoriatului (ODA), Oficiul Național al Viei și Vinului (ONVV), Primăria municipiului Brașov, Ambasada Republicii Moldova în România și Camera de Comerț și Industrie Brașov.

Participarea membrilor brand-ului ”Produs de Hîncești” sa datorat suportului pecuniar și sistematic oferit de către Consiliul Raional Hîncești prin intermediul Direcției Economie și Cooperare Transfrontalieră.

https://www.facebook.com/produsdehincesti

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here