Anual, în prima zi din luna februarie este marcată Ziua Autonomiei Locale și a Lucrătorului din Administrația Publică Locală, astfel aduc sincere întregii comunități de funcționari publici din întregul raion.

Stimați colegi,

   Cu această ocazie Vă mulțumesc întâi de toate pentru perseverența Dvs. pe care o demonstrați zi de zi întru îmbunătățirea calității vieții cetățenilor statului nostru. Rolul administrației publice locale este unul incontestabil, din moment ce autoritățile în cauză sunt verigă dintre conducerea centrală și cetățeni. Prin intermediul acestor entități sunt vociferare așteptările locuitorilor, dar sunt puse și în aplicare.

   Deasemenea, autonomia locală este pârghia cea mai de preț pentru autoritățile locale din moment ce prin intermediul ei fiecare localitate își poate hotărâ singur nevoile și ulterior soluțiile optimale.

   În acest context, țin să Vă urez dragi colegi de breaslă multă sănătate, idei inovative, creștere profesională, respect din partea cetățenilor, putere de muncă și cât mai multe reușite pe plan profesional. Fie că munca care este realizată de către Dvs. astăzi să reprezinte pilon de fortificare a țării pentru ziua de mâine.

Cordiale felicitări !

Cu profund respect,

Președintele raionului Hîncești

Iurie LEVINSCHI

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here