În fiecare an, dragostea și setea de carte ne adună la un început frumos de toamnă pentru a ne spune Bun venit la Ziua Cunoștințelor!
Ce poate fi mai plăcut decât să vezi copii cu flori, ce se grăbesc spre şcoală; învăţători, ce îşi aşteaptă discipolii cu mare drag şi desigur, părinţi mai emoţionaţi decât însăşi copiii.
Dragi elevi, primiţi cele mai sincere felicitări şi urări de bine cu ocazia începerii noului an de învăţământ. Multe succese, hărnicie, dăruire, curaj pentru a vă face visele împlinite. Apreciați anii de școală, căci sunt cei mai frumoși din viață. Folosiți rațional orice moment al procesului de studii, pentru a acumula cunoștințele necesare, de a vă afirma în lumea contemporană. Vă îndemnăm să cuceriți culmile cunoașterii și să deveniți buni patrioți ai meleagului natal.
Stimaţi profesori, Vă exprim, în numele Consiliului raional Hîncești și al meu, urări de sănătate, performanțe, inspirație și rezistență. Vă apreciem mult pentru înțelepciunea și răbdarea, noblețea și onestitatea, sacrificiul și munca colosală depusă în formarea și educarea personalității de azi. Belşugul să vă încunună, pentru că Dumneavoastră contribuiţi cu talentul şi munca la cultivarea frumosului şi adevărului, binelui şi sacrului.
Dragi părinţi, Vă felicităm cu acest eveniment important în viața copiilor Dumneavoastră şi Vă urăm multă sănătate, bucurii, linişte, prosperitate, răbdare şi împliniri împreună cu viitorul neamului nostru, care sunt copiii.
Tuturor celor implicați în sistemul educațional al țării, Vă urăm ca anul academic 2021-2022 să fie un an școlar ușor, cu multe bucurii și împliniri!
Să aveţi un an nou şcolar fericit, binecuvântat de Dumnezeu!
La mai mult şi la mai mare!
Cu profund respect
Președintele raionului Hîncești Iurie LEVINSCHI septembrie 2021

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here