În perioada 03 – 18 iunie 2021 derulează Expoziția SMExpo 2021 – eveniment care își propune expunerea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (IMM) din toate sectoarele economiei Republicii Moldova către o audiență fără hotare, cu scopul de a facilita activitatea de business global, a crește numărul de contacte și contracte, a găsi noi clienți sau furnizori și a valorifica imaginea RM ca partener economic de încredere.
Din cei 40 de expozanți din întreaga țară care activează în diferite domenii de activitate, precum: agro-alimentar, textil, vitivinicol, utilaje, tehnică și aparataje, prestări de servicii, jucării și lucrări hand-made, 2 agenți economici sunt din raionul Hîncești: Î.Î „Arabov Nadejda” și GȚ „Catană Ion”.
Cu acest prilej le dorim succes și cât mai multe contracte semnate!
În sala de expoziții, fiecare IMM este reprezentat la un stand virtual personalizat. Vizitatorii pot afla, printr-un simplu click, mai multe informații despre companiile, produsele și serviciile acestora, dar pot și interacționa direct cu reprezentanții fiecărui stand prin mesaje sau programarea întrevederilor B2B (cu video și audio).
Conform agendei, în perioada 15-18 iunie 2021, reprezentanții companiilor din străinătate vor participa la întrevederi B2B cu participanții standurilor virtuale.
Vă invităm să accesați pagina expoziției și să vizitați standurile companiilor participante: https://virtual-fairs.md/ro/exhibitions/expozitia-intreprinderilor-mici-si-mijlocii/.

Puteți urmări inaugurarea expoziției virtuale “SMExpo 2021” pe canalul de YouTube al CCI a RM: https://bit.ly/3vQOE59

Î.Î „Arabov Nadejda”

GȚ „Catană Ion”

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here