Astăzi, luni, 17 mai s-a petrecut şedinţa operativă în Sala “Constantin Stere” prezidată fiind de către Preşedintele Raionului, dl Iurie LEVINSCHI. Printre cei prezenţi au fost: vicepreşedinţii, șefii de Direcții, Secţii și funcționari publici ai Aparatului Președintelui.
Au fost menţionate activităţile petrecute dedicate Zilei Internaționale a Asistentului Medical, celebrată la data de 12 mai şi a Zilei Profesionale a lucrătorilor din domeniul Culturii, care este sărbătorită anual în a treia duminică a lunii mai.
În continuare, Preşedintele raionului a vorbit despre buna desfăşurare şi atmosfera lucrativă în care a decurs şedinţa Extraordinară a Consiliului Raional Hînceşti la data de 14 mai.
Vicepreşedinţii raionului, dna Lilia TĂNASE, dna Valentina MANIC, şi dl Dumitru CORNEI au raportat despre activităţile stabilite şi soluţionate în satămâna precedentă şi au determinat cele ce urmează a fi implementate în săptămâna curentă, activităţi incluse în Planul specific fiecărui domeniu care îl curează.
Reprezentanţii Spitalului Raional Hînceşti, dar şi a Centrului de Sănătate Hînceşti au discutat despre activităţile stabilite în vederea monitorizării răspândirii infecţiei COVID -19 şi procesul de imunizare al populaţiei.
Şefii de Direcţii, Secţii, funcţionari publici au prezentat, succint, nivelul de atingere a obiectivelor propuse spre realizare în săptămâna 11-14 mai şi cele care urmează a fi îndeplinite, curent.
La finalul şedinţei operative, Ion SÎRBU, şef, Direcţia Agricultură şi Alimentaţie a fost felicitat cu ocazia zilei de naştere.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here