Consiliul Raional Hîncești vă aduce la cunoștință că, Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova (CCI a RM) și Organizația pentru Dezvoltarea Sectorului Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) anunță despre lansarea Expoziției Virtuale „SMExpo 2021” pe platforma www.virtual-fairs.md.

La eveniment vor participa Sergiu Harea, președintele CCI a RM și Iulia Costin, director general ODIMM.
Acest eveniment își propune expunerea întreprinderilor mici și mijlocii (IMM) din toate sectoarele economiei Republicii Moldova către o audiență fără hotare, ceea ce ar duce la facilitarea activității de business global, creșterea numărului de contacte și noi contracte, precum și găsirea noilor clienți sau furnizori. Despre perioada de desfășurare a expoziției virtuale, dar și alte detalii importante, vor fi anunțate în cadrul conferinței de lansare.
Conferința se va desfășura vineri, 09 aprilie 2021, ora 10:00 și va putea fi urmărită pe pagina oficială de facebook al Camerei de Comerț și Industrie al Republicii Moldova.

Pentru mai multe informații contactați Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră, tel. 0269 22994, e-mail: economie@hincesti.md sau tel.: 068 30 03 04.

Sursa: https://chamber.md/cci-a-rm-si-odimm-lanseaza-expozitia-virtuala-smexpo-2021/

 

 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here