La data de 07 decembrie 2020 s-a petrecut ședința operativă cu șefii de direcții/secții și funcționarii aparatului președintelui.
Dl Iurie LEVINSCHI, președintele raionului, a anunțat despre Dezbateri publice asupra Proiectului de Buget pentru anul 2021, eventuala Ședință ordinară a Consiliului raional la data de 18 decembrie și a informat despre vizitele de lucru efectuate în unele localități ale raionului.
Dl Dumitru CORNEI, vicepreședinte pe probleme în agricultură, a vorbit despre situația la zi în domeniul agricol și a informat despre participarea în ședințele Comisiilor instituite prin Dispoziții.
Dl Vasile SECU, vicepreședinte pe probleme în economie a vorbit despre chestiunile examinate în ședința Grupului de lucru, care elaborează Strategia socio-economică a raionului pentru anii 2021-2027 și a raportat despre activitatea Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri și a Direcției Economie și Cooperare Transfrontalieră.
Dna Natalia SAHAROV, șef-interimar CS Hîncești și dl CIUBOTARU Petru, șef, Spitalul Raional Hîncești au comunicat despre situația epidemiologică din raion privind răspândirea virusului de tip nou COVID-2019.
Direcția Generală Finanțe, Direcția Agricultură și Alimentație, Secția Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri, Secția Asistență Socială și Protecția Familiei, Direcția Cultură și Turism au informat despre activitățile din săptămâna trecută și au trasat obiectivele pentru săptămâna curentă.
În ședință au fost puse în discuție și alte chestiuni și probleme importante, indispensabile în activitatea de zi cu zi a direcțiilor și secțiilor Consiliului raional.

Secția Administrație Publică, Probleme de Secretariat și Protocol

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here