Consiliul Raional Hîncești Vă aduce la cunoștință că în perioada 09-11 octombrie 2020 se va desfășura cea de a II-a ediție a expoziției “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” la Baia Mare, organizată de Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Evenimentul va avea loc în incinta Sălii Polivalente Lascăr Pană.
Baia Mare, reședința județului Maramureș, este situată în Nord – Vestul României, în apropierea graniței cu Ungaria și Ucraina, la aproximativ 600 km de București. În ultimii 10 ani, Maramureș și-a crescut ușor ponderea pe care o deține în economia Regiunii Nord-Vest (cu 1,7%), păstrându-și poziția a treia în clasamentul regional al PIB-ului.
Expoziția “REPUBLICA MOLDOVA PREZINTĂ” a devenit o platformă sigură pentru asigurarea şi crearea celor mai potrivite condiții, necesare susținerii producătorilor autohtoni și promovării imaginei țării noastre.
La eveniment sunt invitați să participe agenți economici din toate domeniile de activitate indiferent de regiunea țării, cu condiția obligatorie ca aceștia au reprezentanțe în România.
Doritorii de a participa sunt rugați să transmită cererea de participare până la data de 21 septembrie.

Pentru detalii vă puteţi adresa Direcţiei Economie şi Cooperare Transfrontalieră, Consiliul raional Hînceşti la tel. 0269 22994, 0269 22188, e-mail: economie@hincesti.md sau Direcția Evenimente de Afaceri, Târguri și Expoziții a Camerei de Comerț și Industrie, tel: (022) 238410, 211442,
e-mail: tatiana.ranga@chamber.md, diana.lungu@chamber.md .

Cerere de participare

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here