Consiliul Raional Hîncești, Vă aduce la cunoștință că Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova lansează inițiativa ”Hai să dăm mână cu mână!”. Este îmbucurător faptul că, acum, APL de nivelul I din Republica Moldova au frumoasa șansă și posibilitate de a iniția și a semna Acorduri de înfrățire cu omologii din România cu suportul Departamentului pentru Relația cu Republica Moldova. Aceste Acorduri vor genera relații de colaborare la nivel socio-economic, cultural ș.a., dar și vor permite preluarea practicilor de succes din ambele țări vizate.
În acest context, Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră încurajează primăriile din raionul Hîncești, Republica Moldova să inițieze demersurile necesare către Departamentul pentru Relația cu Republica Moldova întru crearea și dezvoltarea relațiilor de colaborare cu entitățile din România.
Astfel, primăriile din raionul Hîncești, Republica Moldova, care doresc să încheie acorduri de înfrățire cu primării din România pot contacta D.R.R.M. la adresa de e-mail: infratiri@drrm.gov.ro

Pentru suport și informații suplimentare contactați-ne la tel tel. 0269 22188, 0269 22994, e-mail: economie@hincesti.md , Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here