14-15 decembrie, orele 11.00-16.00
Conacul Manuc Bey, intrarea în subsol

Vă invităm să vizitați primul târg al brand-ului Produs de Hîncești,
aici o să găsiți produse autohtone, de calitate, direct de la micii producători din tot ținutul Hîncești pentru tine și cei dragi: cașcaval, prune uscate, paste, tăiței și ravioli în formă proaspătă și uscată, produse de panificație și patiserie, ulei din semințe de floarea-soarelui, struguri proaspeți și vin gustos, batoane de seminte și cereale, obiecte din ceramică, bijuterii hand-made, pungi eco, articole și accesorii croșetate, felicitări, decorațiuni de Craciun și alte produse deosebite!!!

De asemenea, vizitatorii vor putea admira expoziția de pictură a Centrului de creație.
Cei mai mici oaspeți vor primi surprize colorate. Iar fiecare al 50-lea vizitator va primi cadou o excursie la Conacul Manuc Bey.
Vino la „Târgul la Palat – Produs de Hîncești” să descoperi produsele autohtone și ai ocazia perfectă să achiziționezi cele mai deosebite cadouri de Craciun și Anul Nou.
Intrarea este gratuită!

„Târg la Palat” – Produs de Hîncești va deveni o tradiție și se va organiza lunar cu sprijinul Direcției Economie și Cooperare Transfrontalieră, Consiliul Raional Hîncești, împreună cu partenerii evenimentului: IP„Conacul Manuc Bey”, Școala Profesională Hîncești, Centrul de Creație din or. Hîncești, Camera de Comerț și Industrie al RM, filiala Hîncești.

Pentru informații ne puteți contacta la:
Tel.: 026922994, 22188/ 079620388, 068534963
e-mail: economie@hincesti.md

Adresa locației: Conacul Manuc Bey, str. Mitropolit Varlam 51, Hînceşti
Date de contact: 026923607, 0608 77 522, e-mail: manucbey1@gmail.com

Vă așteptăm cu drag!

initiativa-de-promovare-H-1

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here