La data de 27 Noiembrie, a.c. Președintele raionului Hîncești , dl LEVINSCHI Iurie împreună cu vicepreședinții raionului Alexandru BOTNARI, Olesea BRÎNZĂ, Dumitru CORNEI și Șefa Secției Construcții, Gospodărie Comunală și Drumuri-Dna Maria RAȘCU, s-au deplasat în Lunca Prutului, la stația de captare a apei din Cotul Morii. Conducerea raionului au purtat discuții pe margine proiectului reconstrucției Apeductului din această zonă cu antreprenorul SRL “Fintex- Ialoveni”, reprezentantul beneficiarului Agenția “Apele Moldovei”, precum și primarii celor 10 localități din Lunca Prutului. Astfel, antreprenorul urmează să instaleze utilajul adus din Rusia pentru stația de tratare a apei. În urma acestui proiect, locuitorii a zece localități vor beneficia de apa potabilă. Este de menționat faptul, ca problema aprovizionării cu apă potabilă a locuitorilor din Lunca Prutului a fost abordată și de Ex-conducerea raionului și preluată ca un obiectiv primordial și de noul executiv.
Tot ce e bun trebuie să aibă o continuitate.
“Toate proiectele care aduc beneficii, focusate pe dezvoltarea și îmbunătățirea condițiilor de trai a populației raionului Hîncești, vor fi susținute și în viitor.
Dialogul pe care l-am avut astăzi a fost un pas spre continuarea obiectivelor comune”, a susținut dl LEVINSCHI, Președintele raionului Hîncești.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here