Anunț!

Începînd de miercuri 30 ianuarie și pînă duminică 03 februarie 2019 Vă așteptăm să ne vizitați standul Produs de Hîncești la Expoziția națională “FABRICAT ÎN MOLDOVA” ediția a XVIII-a pe teritoriul Centrului Internațional de Expoziții „Moldexpo” S.A., mun. Chișinău.

Conceptul evenimentului urmărește unificarea forțelor reprezentanților administrației publice, comunității de afaceri și organizațiilor obștești în vederea susținerii fabricării produselor autohtone, punerii în evidență a nivelului de competitivitate a acestora și majorării cererii de consum a produselor naționale.

Expoziția va găzdui un program amplu de afaceri în cadrul căruia vor fi abordate subiecte de o mare actualitate atât pentru consumatori, cât și pentru producători. În acest sens vor fi organizate diverse mese rotunde, prezentări de companii și produse, seminare, conferințe pe teme de interes în sfera cooperării comercial- economice.

Vin, cașcaval, struguri, vase din lut, uleiuri eteroaliginoase, încălțăminte de cameră, paste făinoase în stare proaspătă, coșuri din lozie, lucruri croșetate, genți și articole vestimentare, toate le găsiți la standul Produs de Hîncești.

Ne găsiți la Pavilionul Nr. 1, nr. 65, Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” SA, mun. Chișinău.

Agenda evenimentului o găsiți mai jos, iar alte detalii cu privire la organizare găsiți aici: https://www.facebook.com/events/264575507541125/ și https://chamber.md/a-fost-dat-startul-inscrierii-la-expozitia-nationala-fabricat-in-modova-2019/

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here