Astăzi, 24 octombrie, Direcția Economie și Cooperare Transfrontalieră a avut o întrunire cu agenții economici ai raionului Hîncești care participă cu initiative de promovare a produselor locale din raionul Hîncești, adică –“ Produs de Hîncești”. Ședința a fost deschisă de către dl Iurie LEVINSCHI, vicepreședintele Consiliului raional Hîncești care pentru prima data a prezidat o ședință în componența data.
Unul dintre subiectele acestei întruniri a fost participarea agenților economici la expozitiile care vor avea loc în București, eveniment organizat de către Primăria Sectorului 6 în legătura cu sărbătorirea „Centenarului României Mari – 2018” si la expoziția “Republica Moldova Prezintă” care se va organiza în orașul Iași, România,în perioada 16-18 noiembrie, curent.

Dna NICHIFOR Elena  a adus la cunoștința antreprenorilor că următoarea expoziția “Fabricat în Moldova” va avea loc la data de 30 ianuarie 2019 – 03 februarie 2019, în Chișinău, desfășurată anual în centrul expozițional “Moldexpo”.
Totodata s-au făcut totalizări pe marginea participării agenților economici la Expoziția „Produs de România” desfășurată în orașul Cluj – Napoca, România și în acest sens agenții economici participanți au obținut diplome de participare.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here