Veşnicia s-a născut la sat, susţinea marele Mihail Sadoveanu, continuitatea acestei veşnicii este reprezentată de către cea mai frumoasă şi totodată puternica parte a omenirii – FEMEIA din Mediul Rural.
Multstimate femei din întreg raionul Hînceşti,
Astăzi marcăm Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Această sărbătoare a fost declarată în luna septembrie 1995, la Beijing, în cadrul unei Conferinţe a ONU. Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural a fost constituită pentru a recunoaște și a susține implicarea femeilor menţionate în societate.
Este o sărbătoare importantă pentru Moldova, dat fiind faptul, că majoritatea populației din satele noastre o constituie femeile. Ele sânt cele care muncesc din greu din zori și până seara în calitate de profesori, medici, sunt femeile ce depun un efort fizic enorm lucrând în câmp, vie, sunt mame grijulii, soţii răbdătoare şi, nu în ultimul rând, sunt cele ce administrează afaceri și depășesc cu mare dibăcie problemele cu care se confruntă, contribuind la bunăstarea familiilor și dezvoltarea economiei rurale.
Cu acest frumos prilej ţin să Vă adresez calde felicitări şi să Vă doresc sănătate, familii trainice, putere de spirit, perseverență și speranțe împlinite.
Dumneavoastră, doamnelor, meritați tot respectul și aprecierea noastră!

Cu respect,
Preşedintele raionului Hînceşti Iurie LEVINSCHI

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here