Cartea îți oferă tot de ce ai nevoie, doar întinde mâna și ia-o!

Stimați bibliotecari,

Ziua de 23 aprilie a fost desemnată Ziua Profesională a Bibliotecarului, care coincide, de altfel, cu Ziua Internațională a Cărții și a Dreptului de autor. Această zi evidențiază importanţa lecturii, artei, culturii şi a bibliotecii în societate, cît și aprecierea la justa valoare a rolului cărții ca temelie a educației, comunicării și vieții sociale.
Apreciem în mod deosebit contribuţia excepţională pe care Dumneavoastră o aduceți la creşterea şi educaţia noilor generaţii în spiritul valorilor noastre autentice, al adevărului şi al libertăţii.
Cu acest prilej, din numele Consiliului raional Hîncești, Vă aduc cele mai cordiale urări de bine şi Vă dorim frumoase împliniri profesionale, prosperitate materială, bucurii personale.
Fie ca Lumina Cărţii pe care o răspândiţi pretutindeni, să lumineze şi în anii ce vin sufletele şi cugetele noastre, îndrumându-ne către viitorul cel bun!
Fie-vă sufletul oază nemărginită de lumină şi înțelepciune, generator permanent de energie şi creativitate întru prosperarea culturii!

Cu deosebit respect,
Iurie LEVINSCHI, Președintele Raionului Hîncești.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here