Stimați juriști,

Anual, la 19 octombrie, în Republica Moldova se sărbătorește Ziua profesională a Juristului. Marcarea acestei sărbători constituie o oportunitate de a recunoaște aportul juriştilor la edificarea statului de drept prin promovarea valorilor sociale supreme, legalităţii şi echităţii sociale, prin exercitarea justiției și apărarea demnității omului, a drepturilor şi libertăţilor.
Profesia de jurist impune profesionalism, cunoștințe temeinice, integritate, responsabilitate, demnitate și verticalitate.
Cu ocazia acestei sărbători frumoase, în numele Consiliului Raional Hîncești și al meu, cu o deosebită plăcere, felicit pe toți juriștii care au îmbrățișat această nobilă profesie. Vă mulțumesc pentru devotamentul și abnegația cu care vă faceți meseria, dorindu-vă multă sănătate, prosperitate, succese, împliniri frumoase în viata personală și profesională.
Fie ca aprecierile pentru contribuția Dumneavoastră întru triumful dreptății și a echității să Vă aducă multă satisfacție, perseverență și să realizați cât mai multe acțiuni de anvergură în promovarea valorilor profesionale.
Cu respect,
Președintele raionului Hîncești
Anatolie CHETRARU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here